Endeavour Place, Inverloch

Custom Home

Description

The clients of Endeavour Place were looking to create a beach theme for their new property due the lifestyle they enjoyed and the proximity of the home to the beach at Inverloch.

They specified that the home needed open plan living and that they wished to make the kitchen, dining & living areas the centre of the house. To enhance this area, vaulted ceilings, high louvre windows and three atriums off the main living area were added to the design which achieved their desire to allow as much light into the home.

With their guests in mind, two bedrooms and a separate lounge were set aside at the rear of the house which insured that guests and the owners could have their own space and still meet in the middle of the home to enjoy one another’s company.

With the living area flowing out onto the patio decking which was dressed up by a pergola covering the length of the home, the goal to create an inviting out door area while still maintaining contact with the hub of the home was achieved.

The owner were delighted with the end result and felt that the objectives they had set and wished to achieve were met with a beautifully presented and finished home.